• Ledenacties

 • Onze kledingsponsor Sportpaleis.nl heeft een verenigingspagina waar je diverse artikelen met het Almere Pioneers logo kunt bestellen. Het aanbod wordt binnenkort nog verder uitgebreid.

  En wilt u iets kopen in de winkel van Sport2000 Sportpaleis in Almere meld dan dat u lid bent van Almere Pioneers en ontvang 5% korting op de aanschafprijs. 

  Almere Pioneers Shop

 • Met Flevo Makelaars heeft Almere Pioneers de afspraak gemaakt dat bij het aanbrengen van een woningverkoper het lid van Almere Pioneers een geldbedrag van 125 euro ontvangt. Daarnaast ontvangt Almere Pioneers eenzelfde bedrag aan sponsorgeld door jouw actie.

  Hierbij bieden we de leden de gelegenheid om zelf mee te profiteren van het aanbrengen van nieuwe sponsorgelden voor Almere Pioneers. Een mooi voordeel voor jou, voor de sponsor en natuurlijk voor onze club Almere Pioneers. Kijk hier voor alle details of klik op het Flevo Makelaars logo.

  Flevo Makelaars Actie

 • Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar sponsorkliks.com

  U ziet dan een overzicht verschijnen van tientallen webwinkels waaronder Bol.com, Coolblue, Zalando, MediaMarkt, Sportwinkels, reizen, alles voor de tuin, etc. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Almere Pioneers een commissie op terwijl jij dezelfde prijs betaalt. Doe hetzelfde als u een maaltijd wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl waarbij elke bestelling geld kan opleveren voor Almere Pioneers. Het kost u niets extra.

  Bestel via SponsorKliks

 • Onze clubsponsors

 • Wil je meer weten hoe je als lid zelf kunt meeprofiteren bij het aanbrengen van nieuwe sponsoren klik dan op de volgende link of het MEMBER GET SPONSOR ACTIE logo.