• De Almere Pioneers website is met ingang van 2 oktober overgegaan naar Sportlink als nieuwe provider. Hierdoor ziet de site er nu anders uit dan je gewend was. De belangrijkste redenen voor deze overgang waren:

  • lagere kosten: Om naast het Sportlink Basis pakket - waar we nu al verplicht gebruik van maken - nog een aparte leverancier voor een pakket (met ledenadministratie en website) aan te houden zou extra kosten met zich mee brengen.
  • actuele data: Met Sportlink kunnen we op onze site altijd de meest actuele data tonen over het wedstrijdprogramma, uitslagen en team samenstellingen omdat de website is gekoppeld met de Basis module.

  Doordat we binnen een korte tijd over zijn gegaan ziet de site er nu nog vrij sober uit en zal het ook wel even wennen zijn. De komende weken en maanden zullen we de website verder gaan inrichten en verbeteren. Het is bekend dat de website nu traag reageert, ook hier wordt aan gewerkt.

  Tip: Informatie die in de "widgets" wordt getoond (zoals die op de homepagina met de laatste uitslagen) past soms niet in het kader. Je kunt dan scrollen via de scrollbar onderaan of op je mobiel door te swipen.

  Gert Berghorst

  e-mail: webmaster@almerepioneers.nl