• Basketballverenigingen werken veel met vrijwilligers zo ook Almere Pioneers. Wij vinden het belangrijk om te weten wie onze vrijwilligers zijn en met hen afspraken te maken over wat wij van elkaar kunnen verwachten.  Almere Pioneers is dan ook altijd op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om onze club de leukste, gezelligste en mooiste basketbalvereniging van Nederland te maken.

    Hoe meer mensen kunnen en willen helpen, hoe beter we de taken kunnen verdelen en hoe soepeler we alles kunnen laten verlopen voor de kinderen, de scheidsrechters, de bezoekende teams en de ouders. Uiteraard houden we rekening met ieders privĂ©-leven, dus ook als je niet iedere week kan helpen is het geen probleem: je kunt gewoon doorgeven wanneer je wel kan, dan wordt daar rekening mee gehouden.

    Heeft u interesse of wilt u wat meer weten over wat u zou kunnen doen voor Almere Pioneers stuur dan een mail naar info@almerepioneers.nl 

    Een belangrijk punt om te vermelden is dat wij van onze vrijwilligers verwachten dat zij zich gedragen conform de normen en waarden vastgesteld door de NBB. Enkele documenten die hier wat dieper op ingaan zijn als downloads op deze pagina beschikbaar gemaakt.